Inofec Cycling Team 2016

jan 5, 2016

Welkom op onze nieuwe website! Hier vind je ook dit jaar opnieuw alle informatie terug over de renners en de wedstrijden waaraan ze deelnemen.

Het is ondertussen al het zesde jaar dat onze ploeg bestaat. In die voorbije vijf jaar kende het team heel wat hoogtepunten. Om het even in cijfers uit te drukken: In de voorbije vijf jaar werd er aan 497 wedstrijden deelgenomen, mochten de renner 68 keer het overwinningsgebaar maken, behaalden ze 70 tweede plaatsen en 55 derde plaatsen en eindigden ze maar liefst 627 keer binnen de top tien!

Met de ingang van 2016 kreeg het team ook een nieuwe hoofdsponsor: Inofec Kantoormeubelen. Dit bedrijf is dé referentie in Vlaanderen op vlak van school- en kantoormeubilair en specialiseert zich in de totaalinrichting van bedrijven en kantoorruimtes. Samen met Inofec prijkt ook het Inofec Kaffee, waar onze ploegvoorstelling plaatsvond, op onze nieuwe wieleruitrusting.

Inofec verbindt zich voor de komende twee seizoenen aan het team. Omdat je aan een succesformule nooit veel moet veranderen onderging de ploeg voor 2016 geen enkele wijziging. We gaan opnieuw van start met dezelfde renners als vorig jaar. De focus zal weliswaar iets meer op de grotere wedstrijden en rittenkoersen liggen om zo enkele nieuwe en mooie uitdaging te creëren.

Wil je zelf ook in onze wielerkledij kunnen rondfietsen? Of zou je ons liever op een herkenbare manier aanmoedigen langs de kant van de weg? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop, waar je t.e.m. 30 februari onze teamkledij kan bestellen!

Pin It on Pinterest

Share This