Zevende overwinning voor Kim

Kim Van Oost en Arno Deruyck beslisten zondag om er meteen drie wedstrijddagen op rij van te maken. Ze stonden allebei aan de start van de wielerwedstrijd in Kachtem. Ook hier maakte Kim al na een tweetal ronden deel uit van de kopgroep van acht. Arno probeerde ondertussen in het peloton enkele tegenaanvallen te pareren. 

Bij het ingaan van de laatste ronde plaatste Kim samen met twee medevluchters een stevige versnelling. Ze werden terug ingelopen, maar ondertussen waren er wel al twee renners die de rol voorin moesten lossen. De kopgroep ging dus met zes de laatste kilometers in. Kim kon echter nog samen met een andere renner versnellen en een kleine voorsprong bijeen fietsen. Hij zette de spurt van ver in en won zo met overmacht zijn zevende wedstrijd van het seizoen! Arno eindigde even later voorin het peloton als 13e.

Flor tiende in tweedaagse Woesten

Flor Nachtergaele nam zaterdag naar jaarlijkse gewoonte deel aan de tijdrit in Woesten, een individuele tijdrit van maar liefst 40km. Hij klokte er af met de achtste tijd. Op zondag stond er ook nog een wegwedstrijd op het programma in Woesten. Voor deze wedstrijden heen werd een eindklassement voorzien zodat de wedstrijd als het ware een tweedaagse rittenwedstrijd werd. Net als in de tijdrit eindigde Flor ook in de wegrit als achtste, wat hem een mooie tiende plaats in het eindklassement opleverde.

Pin It on Pinterest

Share This