Deelname Interclub Harelbeke en winst in Langemark (OVWF) voor Kim!

Zaterdag nam Kim Van Oost deel aan de Zandberg Classic, een Interclub in Harelbeke, waar hij na 100km deel uitmaakte van het eerste deel van het peloton. Deze groep bestond uit 40 renners en trok in de achtervolging op 13 koplopers. Helaas zat Kim net iets te ver toen deze groep in twee brak en werd zijn groep terug ingehaald door het peloton. Hij spurtte niet meer mee en bolde zo na een wedstrijd van 135 km op een mooie 77e plaats op 140 deelnemers over de streep.

Zondag besliste hij om ook nog eens in de OVWF-wedstrijd in Langemark te starten. Hij maakte er deel uit van de 7-koppige kopgroep, en wist in de sprint met voorsprong zijn tiende zege van het seizoen binnen te halen, waarmee hij zijn record van vorig jaar evenaart! Chapeau!

Winst voor Marnix in Sijsele

Ook onze andere renners namen deel aan verschillende wedstrijden. Zo won Marnix Stubbe zaterdag de wedstrijd van het Dams Criterium in Sijsele en werd hij zondag vierde in de OVWF-wedstrijd te Langemark.

Sterke wedstrijden in Wetteren en Ettelgem

Arno Deruyck en Sven Verbrugghe stonden dan weer aan de start tussen de beloften en elites zonder contract in Wetteren Ten Ende. 41 renners konden In verschillende groepjes wegrijden uit het peloton. Sven en Arno reden allebei een sterke eindsprint en eindigden respectievelijk als 46e en 51e.

In Ettelgem namen Flor Nachtergaele en Wouter De Fauw dan weer deel aan de LWU-wedstrijd. Flor maakte er deel uit van de vijfkoppige kopgroep en finishte vijfde. Wouter eindigde in de staart van het peloton als 16e.

Pin It on Pinterest

Share This